Skip to content
Societate

Elena Udrea, în plin război cu FISCUL: Averea fostului ministru al Turismului, scoasă la licitație?

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, arestată în prezent în Costa-Rica, se află în plin război cu Fiscul, care vrea să-i scoată averea la licitație. Cu toate acestea, Udrea a primit o veste neașteptată.

Recent, Elena Udrea a fost anunţată că judecătorii au închis dosarul în care ANAF cerea executarea sa silită. Vestea bună este că Elena Udrea va mai sta cu averea o perioadă.

Vestea proastă e că ANAF a fost îndrumat de judecători să deschidă un alt dosar, la o instanţă superioară. Asta deoarece juriştii instituţiei publice nu au ştiut sau nu au avut interesul să ştie unde ar fi trebuit să depună cererea de executare şi… au încurcat instanţele. Chiar cu o zi înainte de a fi capturată, infractoarea Elena Udrea era citată, pe site-ul instanţelor de judecată, în dosarul respectiv: „UDREA ELENA GABRIELA, cu ultimul domiciliu în Bucureşti, este chemată în această instanţă, camera 301, în ziua de 05.11.2018, Completul C3 – civil şi executări, ora 09:00, in calitate de Intimată, în proces cu STATUL ROMÂN PRIN AGENŢIA NAŢIONALĂ DE ADMINISTRARE FISCALĂ în calitate de Petent, alte cereri privind executarea silită. În caz de neprezentare a părţilor, judecata se va face în lipsă, dacă se solicită în scris acest lucru de către una din părţi”., anunță Capital.

Elena Udrea a fost reţinută, în urmă cu două luni, în Costa Rica, informaţia fiind făcută publică de Autoritatea de Investigaţii Judiciare. La scurt timp, ofiţerii Interpol au capturat-o şi pe Alina Bica, fostă şefă a DIICOT. În tot acest timp, fetiţa Elenei Udrea a rămas acasă, în compania tatălui său, Adrian Alexandrov, şi a bunicii sale. Aşa cum spunea Elena Udrea, la scurt timp după ce a născut, familia ei urma să ajungă în Costa Rica, ceea ce s-a şi întâmplat. Micuţa Eva Maria a rămas, astfel, alături de tatăl său şi de bunică, potrivit informaţiilor din presă, scrie Spynews.ro.

1 comentariu la “Elena Udrea, în plin război cu FISCUL: Averea fostului ministru al Turismului, scoasă la licitație?

  1. La pănaie în Costa Rica face caca la wc-ul turcesc sau are toaletă de lux pă cameră ? Întreb pentru un prieten…pe nume chioru’

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *