Skip to content
Sport

Elena Udrea, întâlnire de taină în Portul Tomis. Cu cine a fost surprinsă

Fostul ministru al Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, se bucură de libertatea oferită de măsura controlului judiciar sub care este anchetată, singura obligaţia pe care o presupune aceasta este de a da cu subsemnatul la Poliţie, în anumite zile.

Astfel, Udrea este în concediu pe litoralul românesc, fiind surprinsă duminică seara la o terasă din Constanţa, însoțită de Nicuşor Constantinescu, preşedintele fără drept de a merge la locul de muncă, în speţă Consiliul Judeţean Constanţa, potrivit replicaonline.ro.

Untitled

Amintim că, acum câtva timp, când Elena Udrea s-a aflat tot pe litoral, ea a mers la Inspectoratul Judeţean Constanţa pentru a da cu subsemnatul, declarând atunci că, mai nou, bea şi cafele cu Nicuşor Constantinescu sau cu Radu Mazăre, atunci când poate, cei trei simţindu-se probabil legaţi de o „durere” comună: problemele cu justiţia.

Revenind la întîlnirea de taină a Elenei Udrea, de precizat că în local au fost prezenţi mai mulţi body-guarzi, aşa încât curioşii să fie împiedicaţi să o deranjeze atât pe ea, cât şi pe cei aflaţi la masă cu fostul ministru.

1 comentariu la “Elena Udrea, întâlnire de taină în Portul Tomis. Cu cine a fost surprinsă

  1. Oameni,da` p`asta n-o mai leaga odata ? A furat de a rupt si acum belfereste si cheltuieste banii ? Halal tara,n-am ce zice !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *