Skip to content
Politică

Elena Udrea: Motivul pentru care se dau bani primarilor e că…

" "

Elena Udrea a comentat rectificarea bugetară plănuită de Guvernul Ponta, la Realitatea tv, explicând faptul că banii dați primăriilor, de aproape 500 de milioane de euro, înainte de campania prezidențială, reprezintă încă un mod de a aduna voturi.

Elena Udrea: „Mai are cineva vreun dubiu că acest Guvern cu domnul Ponta în frunte face orice să câștige voturi?

" "
" "

E o încercare de a cumpăra sprijinul primarilor în campanie. Domnul Ponta va acorda sprijin, cu ajutorul domului Dragnea, pe proiecte de la care primarii așteaptă fonduri de doi ani, cu speranța că, după aceea vor aduce voturi domnului Ponta. 

Nu spune nimeni că primăriile n-au nevoie de bani pentru proiecte. Dar doi ani de zile primarii n-au primit niciun ban, nu i-a băgat nimeni în seamă. Acum, pentru că e nevoie de voturile lor, li se dau bani. 

Aceste primării care n-au primit niciun ban până acum au nevoie acum, la 3 luni până la finalul anului, de 500 de milioane de euro? Așa ceva nu există, vă spun eu, care am fost ministru, acest buget ar fi fost poate suficient pentru un an. 

Motivul pentru care banii se dau acum, înainte de campanie, nu la începutul anului, e că Victor Ponta nu are voturi cu care să iasă președinte: ordonanța primarilor, acum banii aceștia care sunt dați. Așa e obișnuit PSD să câștige, cu metoda Dragnea, cu morți care votează, cu oameni plătiți pentru a vota, cu alții care erau în străinătate și află că au votat aici. Închei spunând că nu pot ei fura cât pot românii vota!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *