Skip to content
Politică

Elena Udrea, nouă promisiune care le dă fiori liderilor PDL. Atac la adresa unui segment important din presă

Președintele PMP, Elena Udrea, face un nou anunț care le dă fiori tuturor adversarilor politici și în special foștilor colegi din PDL și celor care au făcut parte din Guvernele PDL.

În cadrul unei postări pe pagina sa de Facebook, Udrea precizează că cea mai mare parte din presă este plătită din bani negri și au interesul de a ascunde anumite lucruri sau de a exagera în anumite privințe și drept urma se va exprima pe Facebook.

”Când presa, în cea mai mare parte, este fie plătită din bani negri, fie are interese în a ascunde lucruri despre unii şi a exagera ori a minţi de-a dreptul cu privire la alţii, singura soluţie de a spune ceea ce nu se vrea a fi spus este internetul. Unde, din fericire, ne putem exprima liber. De aceea vă voi spune lucruri aici, pe Facebook.
Nu Facebook-ul a demonstrat că are forţa de a pune chiar preşedinţi de ţară şi de a face revoluţii?”, a punctat Udrea pe pagina sa de socializare.

Citește și: Udrea, aruncă o nouă bombă după eliberarea lui Nicu ”Niro și Gabriel Sandu: ”Dacă unele nume ar fi într-adevăr pomenite…”

Citește și: Noi dezvăluiri bombă ale lui G. Sandu despre banii ”injectați” în campania lui Băsescu. La ce grei ai PDL au ajuns banii ”donați” și traseul presupusei mite

 

foto: jurnalul.ro

2 comentarii la “Elena Udrea, nouă promisiune care le dă fiori liderilor PDL. Atac la adresa unui segment important din presă

  1. Așteptăm cu nerăbdare. ..cu toate ca intuim…bogdan el irealitatea, mateiuta b tv VIZIBIL VIZIBIL INDIFERENT CE SE ÎNTÂMPLĂ ….FLOTA Dispărută. .. PONTANU VINOVAT….PENIBILI

  2. Si nu este asa? Presa aservita tace cand e vorba de mafiotul Blaga, Videanu, Berceanu, Aastase, Oltean, Preda etc. Pescariu , Stelu, Sandu etc cei care chiar au matrasit afacerea Microsoft sunt liberi doar ca au turnat ce le-a trecut prin cap fara sa aiba si dovezi. Stiti ce cred? Ca Pinalti si Cocos dar si Bica sunt fraierii in toata aceasta tevatura tinuta artifficial la tv, doar de dragul audientei. Magarii sunt liberi, isi fac vacantele nestingheriti, fac afaceri cu statul- vezi Pescariu si prostii aia stau in arest fara sa ia un euro mita. Banii respectivi fiind in conturile lui Pescariu si Sandu. Deci, cum a luat mita Cocos? Dar Pinalti? Iar povestea cu Bica suna a razbunare intre institutii. Nu pun botul la nimic, nu cred nimic pana in prezent. Ori ca Udrea ar fi vinovata de ceva, la fel, e o bazaconie ordinara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *