Skip to content
Politică

Elena Udrea, nouă serie de atacuri dure la adresa lui Iohannis

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, continuă atracurile dure la adresa lui Klaus Iohannis, precizând că acesta este un personaj ”mut, care în momentul în care deschide gura, mai face câte o gafă”.

”Klaus Iohannis este invizibil în campania electroală, este mut, iar atunci când deschide gura comite câte o gafă. Vorba românului „dacă tăcea, filosof rămânea”. Din acest punct de vedere, am suficient timp să mă impun în faţa candidatului ACL. Până se gândeşte el să reacţioneze la un subiect, se schimbă agenda publică. Întotdeauna se situeză în urma evenimentelor. Nu ţine pasul. Deci, am suficient timp.

În altă ordine de idei, candidatul ACL nu este foarte bine primit de organizaţiile sale din teritoriu. Mulţi lideri din teritoriu nu îl cunosc pe Iohannis. Şi Crin Antonescu a declarat că nu îl cunoaşte în postura de candidat. Aici este, cred, problema lui. Lipsa de încredere şi de susţinere în cele două partide”, a explicat Elena Udrea într-un interviu acordat pentru cei de la informatiadeseverin.ro.

”Lipsa de experienţă în politica mare. Klaus Iohannis a venit de la Sibiu şi vrea să ne convingă că Preşedinţia şi Primăria sunt acelaşi lucru. Una este să administrezi un oraş de 150. 000 de locuitori şi alta este să conduci o ţară de 20 de milioane de români. Din lipsa de experienţă apar şi gafele celebre pe care le face, pe cea cu politrucul şi declaraţia de apropiere de Rusia. Partenerii noştri geo-strategici sunt UE şi NATO. Iohannis nu este suficient de pregătit pentru Preşedinţie. Trebuie să mai înveţe pentru BAC, iar el vrea deja stagiul de post-doctorat.

Dincolo de lipsa de experienţă, rămân foarte multe schelete ascunse în dulap: de la felul în care şi-a dobândit averea, până la întâlnirile de taină cu Dan Voiculescu sau problemele pe care le are cu Justiţia în procesul deschis de ANI. Toate acestea ar trebui să fie, în mod normal, pietre de moară pentru un electorat de centru-dreapta care îşi doreşte un candidat deopotrivă moral şi determinat în a-l învinge pe Victor Ponta. Or, se vede clar că Iohannis nu poate fi acela”, a mai afirmat președintele PMP cu privire la prezidențiabilul ACL.

2 comentarii la “Elena Udrea, nouă serie de atacuri dure la adresa lui Iohannis

 1. Felul in care si-a dobandit averea este un schelet ascuns in dulapul lui Klaus Iohannis? Dar Elena Udrea cum si-a dobandit averea?……..
  Lipsa de experienta in politica mare este un handicap pentru Klaus Iohannis, dar Elena Udrea unde a dobandit experienta de a conduce tara?….. A luat lectii in particular la Palatul Cotroceni?…. Daca asa se capata experienta…. atunci putem sa emigram din aceasta tara in care numai ELENA UDREA este acea persoana care are MORALITATEA si EXPERIENTA de a conduce aceasta TARA.
  Inteleg ca ELENA UDREA nu are probleme cu justitia, a muncit cinstit si a facut o avere uriasa din salariu si contractele de consultanta.
  DOMNILOR CANDIDATI sper ca o sa vina vremea cand OAMENII (cei care muncesc cinstit in aceasta tara, care va tin in parlament, in ministere si care se uita cu mirare la cat sunteti de murdari sufleteste) va vor trimite acolo unde va este locul ….. PE CENTURA SOCIETATII. Din pacate TOTI SUNTETI LA FEL….. nu stiu de unde o sa alegem, dar nu mai faceti pe LUPUL MORALIST, si in ceasul al 12-lea TREZITIVA, UITATIVA IN OGLINDA si RECUNOASTETI ca NU SUNTETI ASA DE BUNI CUM VA CREDETI.
  Eu cred ca daca ati infinta o FACULTATE DE SMECHERI (sunteti cei mai buni profesori) atunci poate in tara asta ar fi si SMECHERI CU DIPLOMA, asa nu sunt decat in politica si nu au acreditare.
  Iar daca am exporta SMECHERI ca voi……mama, mama ce CRESTERE ECONOMICA AM AVEA…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *