Skip to content
Politică

Elena Udrea, oficial în bătălia pentru Cotroceni. De când ”lucrează” la candidatura prezidențială

Elena Udrea, prezidențiabilul PMP, a intrat astăzi în cursa prezidențială, prin depunerea candidaturii la BEC. Aceasta a strâns aproximativ 400.000 de semnături.

”După 25 de ani, când sistemul securisto- comunist este îngenunchiat, s-a angajat pe un drum care trebuie continuat.

Alegerile din această toamnă marchează un moment istoric. În noiembrie o sa vedem dacă România decide să continuăm pe același drum frumos sau să se întorarcă pe un drum urât. Sâmbătă, la marele Congres al PSD, am văzut cum democrația moare încet. Victor Ponta și PSD care guvernează de 2 ani a însemnat sărăcirea României.

Speranța mea și a multor români care știu că avem puterea să continuăm pe un drum cu o României frumoasă știu că putem aduce în fruntea țării un președinte care să fie în stare să împingă România înainte. Nu am nimic de ascuns, mă știți de 10 ani cu bune și rele. Sunt un președinte care nu are nimic de ascuns în CV. Toată viața mi-am dedicat-o proiectului pe care vi-l prezint astăzi. De 10 ani construiesc acest proiect.

Nu am îngenunchiat niciodată, oricât de puternici au fost adversarii”, a precizat Elena Udrea la depunerea candidaturii la BEC.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *