Skip to content
Justitie

Elena Udrea, prima reacție după condamnarea sa la 6 ani de închisoare: „Mă rog ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec eu în acest moment”

Inquam Photos/George Călin

Elena Udrea – aflată în arest în Bulgaria după ce a fugit din țară – a reacționat, miercuri, pentru prima dată de la condamnarea sa definitivă, în 7 aprilie, la șase ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”. Ea susține că este arestată ilegal și reclamă „nedreptatea și nelegalitatea” la care ar fi supusă.

După vizita mea de ieri in Bulgaria, Elena dorește sa va transmită gândurile ei:

“Vă mulțumesc tuturor celor care ați înțeles ca sunt arestata ilegal, cu încălcarea Constituției României și a Deciziei CJUE, deopotriva! Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți direct sau indirect, prin opiniile pe care le exprimați în mod public. Este nu doar cauza mea, ci și cauza apărării Constituției.

Implicarea voastră îmi dă putere să trec peste acest greu moment și îmi dă speranță că nedreptatea și nelegalitatea la care sunt supusă vor lua sfârșit în curând.

Le mulțumesc tuturor celor care se roagă pentru mine și fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mama pentru a doua oară! Pe când avea doar 12 zile, m-au luat de lângă ea timp de 3 luni… când avea cea mai mare nevoie de mine și care acum înțelege că mama ei nu mai este acasă, deși i-am promis că vom fi de Paște împreună!

Vă întorc gândurile bune și mă rog la rândul meu, ca nicio mamă să nu treacă prin momentele grele prin care trec în acest moment!”, a fost mesajul Elenei Udrea transmis prin iubitul acesteia, Adrian Alexandrov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *