Skip to content
Politică

Elena Udrea, prima reacție privind audierea fostului său soț, Dorin Cocoș

" "

Invitată în cadrul emisiunii „Adevărul Live”, prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, a declarat referitor la audierea din această dimineață a  fostului său soț, Dorin Cocoș, că justiția trebuie să continue să funcționeze și în campania electorală și că este un dosar despre care a aflat la începutul acestei campanii. 

„Justiția trebuie să continue să funcționeze și în campanie electorală. Este un dosar despre care am aflat la începutul acestei campanii, alte comentarii nu aș putea să fac. Ne-am dorit cu toții de 10 ani să avem o justiție puternică. Ce efect va avea: cred că oamenii nu au o surpriză să afle că între oamenii de afaceri și oamenii politici există legături, fac afaceri împreună.
Cei de la ACL tac toți, le e teamă să apară dosarul EADS și de aceea tac mâlc. Dl. Iohannis, pe lângă alte probleme, o are pe asta cu incompatibilitatea. De aceea tac”, a transmis Elena Udrea. 

" "
" "

Omul de afaceri Dorin Cocoș, fostul soț al Elenei Udrea, a fost adus, luni dimineața, la audieri la Direcția Națională Anticorupție cu mandat deoarece, în urmă cu două săptămâni, când au avut loc percheziţii de amploare în dosarul Microsoft, el nu era în ţară. El a susţinut atunci că era în străinătate cu afaceri

Dorin Cocoș este audiat în dosarul Microsoft. Fostul soț al Elenei Udrea nu a făcut declarații la intrarea în sediul DNA. Numele lui Dorin Cocoş a apărut ca fiind strâns legat de dosarul Microsoft.

" "

4 comentarii la “Elena Udrea, prima reacție privind audierea fostului său soț, Dorin Cocoș

    1. adevarat aceassta profitoare a facut in asa fel sa il atraga pe fostul presedinte dar fostul presedinte a mai facut greseli dar cea mai mare este aceasta pentruca domnia sa a vrut sa infinteze un alt partid de dreapta dar nu a stiut pe cine pune sa il reprezinte

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *