Skip to content
Politică

Elena Udrea, primele declarații după ieșirea din penitenciar. Mesaj direct pentru Băsescu și ce spune despre revenirea în politică. Cine sunt persoanele care au întâmpinat-o

Elena Udrea, proaspăt eliberat din arestul preventiv, a făcut o serie de declarații în momentul în care a părăsit penitenciarul de femei de la Târgsor.

Citește și: Cum a primit Elena Udrea vestea că va fi eliberată din arestul preventiv

Reamintim că joi, ICCJ a decis ca fostul ministru Elena Udrea să fie plasată în arest la domiciliu. La ieșirea din penitenciar, Udrea a fost așteptată de mama sa, de Ruxandra Dragomir, dar și de Cristian Călugăru, cel care s-a ocupat de transmiterea mesajelor fostei șefe PMP pe Facebook.

”Cu bucurie. Cred că a fost destinul meu să trec prin această experiență. Am văzut în tot acest timp oameni care au avut puterea să treacă peste resentimente, dar și oameni care au vorbit de penitenciare fără să cunoască.

Cred că a fost destinul meu să cunosc această experiență. Sunt zeci de mii de oameni care își pun speranța că voi putea să fac ceva pentru ei. Justiția se întâmplă și cu abuzuri. (…) Aici, la Penitenciarul Târgoșor, echipa care conduce această institușie este formată din oameni minunați. Femeile care sunt aici sunt cele care poate au greșit, dar care merită să traiască decent

Nu a fost ușor. Eu nu am fost surprinsă, eu știam ce mă așteaptă de 1 an și ceva. Știu foarte bine ce se poate îmtâmpla când o parte din justiție se lasă controlată, dacă nu de politic, de lupte, de orgolii personale .

Justiția are o șansă.

O să mă duc acasă, o să mă întâlnesc cu prietenii. Îmi cer iertare mamei, prietenilor, celor care i-am făcut să sufere. Este mai greu pentru cei care sunt afară, decât pentru cei care sunt aici.

(…) Nu imi cer iertare pentru acuzațiile ce mi se aduc, ci pentru că unora le-am dat motive să se bucure că Elena Udrea a fost închisă.

(…) Am primit sute de scrisori, de la oameni ajunși în spatele gratiilor, care își spun speranța că pot schimba ceva.

Spun cu toata sinceritatea ca daca ar fi sa pedepsim clasa politica atunci ar trebui sa fiu printre ultimii pedepsiti.”, a precizat Elena Udrea.

Cu privire la revenirea în politică, Elena Udrea a precizat că nu are de gând să se retragă.

”Voi ramane in politică pentru ca sunt foarte multe lucruri de schimbat, de indreptat. Faptul ca eu am fost arestata, nu inseamna ca s-a facut dreptate. Justitia trebuie sa fie in conformitate cu legea. (…) Am facut un singur denunt dar stiti ca a fost inchis (n.r.: referindu-se la denunțul depus împotriva generalului Florian Coldea).”

”Cred că e un momentul bun să le mulțumesc celor care au vorbit cu onestitate despre situația în care m-am aflat. Anumiți jurnaliști care nu m-au simpatizat au avut curajul să dezbată acest subiect într-un mod principial și în mod special Președintelui Traian Băsescu, cel care a continuat să creadă în mine.”, a mai precizat Elena Udrea.

1 comentariu la “Elena Udrea, primele declarații după ieșirea din penitenciar. Mesaj direct pentru Băsescu și ce spune despre revenirea în politică. Cine sunt persoanele care au întâmpinat-o

  1. Imi este greu sa ma pronunt ,ca na-m simpatizat-o,dar,ea acum mia demonstra ca omul nu se pierde!!!DACA PE VREMURI codlea NE ADUCEA DOAR FLORI,codlea,balaur rosu ,ne aduce doar fiori!!!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *