Skip to content
Politică

Elena Udrea, primul mesaj pe Facebook după ”vizita” de la DNA. Promite noi dezvăluiri incendiare și dezvăluie supriza pe care o pregătește pentru astăzi

Elena Udrea, urmărită penal pentru spălare de bani şi fals în declaraţiile de avere de către DNA,  a postat joi noapte, pe  pagina sa de Facebook, un mesaj menit să lămurească situația în care se află. Totodată, Udrea amenință cu noi dezvăluiri incendiare.

De asemenea, liderul PMP punctează că vineri la participa la un interviul în cadrul unei televiziuni care ”nu a menajat-o de-a lungul timpului.”

„Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi transmis mesaje de susţinere şi încredere. Ştiu că aţi auzit foarte multe în această zi şi în ultimele luni, dar vă asigur că acuzaţiile formulate astăzi împotriva mea sunt nejustificate. Sunt acuzată că aş fi omis cu intenţie să declar în 2010 suma de 584.000 de lei (aproximativ 135.000 de euro) cu care fostul soţ şi-a împrumutat propria firmă. Şi că aceşti bani sunt presupuşi a fi obţinuţi din Microsoft. Şi că, în general, eu trebuia să ştiu sau să prezum că parte din banii pe care îi utiliza în afaceri Dorin Cocoş proveneau din presupuse acţiuni ilegale. Nu contest dreptul procurorilor de a presupune că ştiam tot ce făcea fostul soţ. Dar cred că sunteţi de acord cu mine că este frecventă situaţia în care soţul nu spune acasă soţiei nici tot ce face, nici toţi banii pe care îi câştigă sau cum îi câştigă.

Declar ferm încă o dată că nu ştiam de împrumutul respectiv, pentru că nu mi-a spus. Şi, sincer, cred că nu şi-a dat seama că trebuie să îmi spună. Dacă mi-a spus despre împrumutul de la Pescariu, de ce să îl ascundă pe acesta, mai ales că era trecut în actele contabile ale firmei? (adică la vedere) Cât priveşte obligaţia mea de a prezuma că fostul soţ făcea afaceri cu bani bănuiţi acum ca fiind ilegal obţinuţi, cred că este evident că nu i se poate cere unei neveste să îşi verifice bărbatul ce fel de afaceri face. Eu nu mi-am verificat fostul soţ nici dacă avea relaţii extraconjugale, pentru că o căsătorie înseamnă şi încredere.

Dar cred că cel mai uşor de aflat dacă eu ştiam sau nu este să fie întrebat Dorin Cocoş dacă mi-a spus”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

La scurt timp după acest mesa, șefa PMP, Elena Udrea a revenit cu noi precizări:

„Asa cum v-am promis aici, pe Facebook, voi spune adevărul despre tot ce se întâmplă – care sunt motivele reale ale vânătorii a cărei ţintă am devenit. Voi face asta într-un interviu pe care îl voi acorda astăzi. Nu vă pot spune, deocamdată, unde, (în orice caz nu la cineva care m-a menajat de-a lungul timpului) – nu de alta, dar ştiu că sunt destui cei care ar vrea să mă împiedice să spun unele lucruri. Şi ar fi păcat să nu aflaţi ce se întâmplă astăzi cu adevărat în România, ce luptă se duce în subteranele puterii şi care este miza reală”, a mai scris Elena Udrea, vineri dimineața.

 

Citește și: Decizie radicală a Elenei Udrea luată joi seară după ieșirea de la DNA

foto: agerpres.ro

1 comentariu la “Elena Udrea, primul mesaj pe Facebook după ”vizita” de la DNA. Promite noi dezvăluiri incendiare și dezvăluie supriza pe care o pregătește pentru astăzi

  1. Singura surpriza de care ar mai putea fi in stare asta ar fi sa-l toarne pe Basescu. In rest, orice ar face personajul asta mioritic, nu mai poate fi o surpriza pentru nimeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *