Skip to content
Politică

Elena Udrea pune condiții PNL pentru a vota moțiunea de cenzură

La începutul acestei săptămâni copreședinții PNL Alina Gorghiu și Vasile Blaga au declarat că liberalii vor depune o moțiune de cenzură în sesiunea parlamentară ce începe la 1 februarie.

În acest context, PNL ar avea nevoie și de voturile PMP, partid condus de Elena Udrea. Un răspuns al șefei PMP nu a întârziat să apară, Udrea precizând, miercuri, în cadrul unui interviu RFI, că PMP va vota moțiunea de cenzură, însă cu o condiție.

Elena Udrea a transmis că guvernul PSD are susținere solidă în Parlament și nu este foarte sigură de susținerea pe care ar avea-o alt Guvern din partea lui Klaus Iohannis.

„Guvernul PSD este destul de solid, are susţinere destul de solidă în Parlament. Pe de altă parte, eu nu sunt foarte sigură de susţinerea pe care ar avea-o un alt Guvern din partea domnului Iohannis. Mai degrabă, în lumina acestei relaţii bune pe care o are cu domnul Victor Ponta, cred că s-ar merge pe soluţia dată de doamna Gorghiu ieri, adică un Guvern ceva şi cu PNL şi cu PSD, un fel de Guvern USL”.

„Nu ştiu nici din punct de vedere al susţinerii în Parlament a unei moţiuni de cenzură dacă ar putea avea succes această moţiune şi deci s-ar schimba guvernarea PSD cu o guvernare PNL, dar nici din punct de vedere al dorinţei reale a PNL-ului şi a domnului Klaus Iohannis de a face această schimbare”, mai afirmă preşedintele PMP.

Elena Udrea pune condiţii pentru susţinerea moţiunii de cenzură a PNL și anume moțiunea de cenzură să fie bazată pe argumentele proastei guvernări, pe care PMP-ul le va expune în permanență.

„Partidul Mişcarea Populară în măsura în care o moţiune de cenzură ar fi bazată pe argumentele proastei guvernări, pe care noi le avem şi le vom expune în permanenţă ca partid de Opoziţie, singurul ce a rămas, va susţine această moţiune. În măsura, deci, în care vom regăsi acolo reprezentate şi punctele noastre de vedere legate de proasta guvernare a PSD-ului”, a declarat Elena Udrea.

1 comentariu la “Elena Udrea pune condiții PNL pentru a vota moțiunea de cenzură

  1. Oare cine este Elena Udrea ? Aaaaaaaa, cea care era impreuna cu fosta DIICOT Bica pe la Paris ! Nu cumva ar trebui sa fie tot impreuna si la aceasta ora ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *