Elena Udrea pune tunurile pe Iohannis

Prezidențiabilul PMP, Elena Udrea, este de parere ca, prin implicarea lui Traian Basescu in campania electorala pentru prezidentiale, se incearca deturnarea acesteia in favoarea lui Victor Ponta.

„Se incearca atragerea presedintelui in campanie, pentru a se crea un avantaj unui candidat, anume lui Victor Ponta. Se incearca deturnarea campaniei in avantajul unui candidat, in favoarea lui Victor Ponta.

De ce se raporteaza Victor Ponta mereu la Traian Basescu, pentru ca presedintele nu mai candideaza? Eu propun sa ne ocupam de campanie, presedintele nu mai candideaza”, a declarat Elena Udrea, marti seara, la RTV.

În plus, liderul PMP a afirmat ca i-a provocat pe Victor Ponta si Klaus Iohannis la o dezbatere, precizand insa ca ea va fi cea care va intra in turul doi al prezidentialelor: „Sunt un candidat mai bun decat Klaus Iohannis, decat toti candidatii. Nu o sa-l voteze electoratul”.

Strategia prezidențiabilul PMP pare una destul de clară. Conștientă că Victor Ponta va ajunge cu siguranță în turul 2 al prezidențialelor, Udrea pare să înceapă să își canalizeze atacurile la adresa lui Klaus Iohannis și astfel să încerce să îi ia fața candidatului ACL în ceea ce privește accesul în finala prezidențială.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL