Skip to content
Politică

Elena Udrea, reacție vehementă după raportul MCV: „Acest Frankenstein politic…”

Președintele PMP Elena Udrea și-a prezentat propriile concluzii după publicarea raportului MCV prin intermediul contului său de Facebook.

Udrea a avut o reacție vehementă în urma concluziilor raportului, susținând că actuala majoritatea parlamentară este „profund anti-democratică”.

„Raportul MCV confirmă concluziile majorităţii românilor care au venit la vot pe 16 noiembrie: avem o majoritate parlamentară formată în jurul PSD care este profund anti-democratică şi reprezintă o frână în calea Justiţiei şi a statului de drept”, a scris președintele PMP pe Facebook.

Aceasta a lansat un atac extrem de dur și la adresa Parlamentului, pe care l-a numit „un Frankenstein politic” susținând că singura soluție este un legislativ unicameral cu maxim 300 de parlamentari.

„Acest Parlament este un Frankenstein politic care trebuie să dispară, pentru că ţine ţara pe loc. Singura soluţie este aplicarea voinţei românilor exprimată prin referendumurile din 2009: Legislativ unicameral şi maximum 300 de parlamentari”, a mai precizat Elena Udrea.

Totodată, în opinia sa, intrarea României în spațiul Schenghen nu va fi posibilă atâta timp cât Victor Pont este șeful Guvernului.

„Dacă analizăm cu seriozitate raportul MCV, ne dăm că seama că orice alt Guvern ar fi putut să aducă intrarea României în Schengen. Vom sta pe loc atât timp cât Executivul este condus de Victor Ponta”, a mai scris Elena Udrea.

Sursa foto: evz.ro

2 comentarii la “Elena Udrea, reacție vehementă după raportul MCV: „Acest Frankenstein politic…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *