Skip to content
Politică

Elena Udrea, rectifică declarația privind numirea Ancăi Boagiu ca premier

Prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, a negat că i-ar fi propus Ancăi Boagiu postul de premier.

Preşedintele PMP a afirmat că mass media a interpretat greşit afirmaţiile sale făcute la Slatina.

„Eu nu am propus-o pe Anca Boagiu ca premier. Am fost întrebată daca o femeie in Romania ar putea ocupa această funcţie, iar numele Ancăi a fost primul care mi-a venit în minte. Aş fi putut foarte bine să nominalizez pe altcineva din politica ori din afara ei, dar la ea m-am gândit prima dată. Presa a redat greşit, intenţionat sau nu, afirmaţiile pe care le-am făcut la Slatina. Imi pare rau daca i-am creat probleme in PNL”, a declarat Udrea pentru Evenimentul Zilei.

Fostul ministru al Dezvoltării a afirmat că a lucrat foarte bine cu Anca Boagiu.

„Am lucrat foarte bine împreună în cadrul guvernului Boc şi, chiar dacă ne aflăm astăzi în partide diferite, continui să am o părere bună despre ea”, a mai spus Elena Udrea.

Citește și: Anca Boagiu îi dă replica lui Udrea

Întrebată cine ar fi totuşi propunerea sa pentru funcţia de Prim-ministru, candidatul PMP a spus că va face cunoscută opţiunea sa între turul I şi turul II al prezidenţialelor.

„Va fi cu siguranţă un lider puternic, care să vrea si sa poata construi alaturi de mine România Frumoasa pe care eu o propun romanilor. Aştept însă turul al II-lea pentru a face o propunere, tocmai pentru că vor avea, probabil, loc nişte negocieri”, a concluzionat Udrea.

Candidatul PMP la Președinția României a declarat vineri, într-o conferință de presă susținută astăzi în municipiul Slatina, că ar propune-o pe vicepreședintele PDL, Anca Boagiu, fost ministru al Transporturilor, pentru funcția de Prim-ministru al României, în cazul va câștiga prezidențialele.

”Aș putea propune în fruntea Guvernului o femeie care să își formeze o echipă puternica și competentă, pe care să o conducă, și care să stea la birou foarte mult timp. Mă gândesc că o femeie pe care aș putea să o propun în această funcție ar fi Anca Boagiu. Ea este de la alt partid, nu se pune problema, dar este o femeie cu care am guvernat și consider că a fost un ministru foarte bun”, a declarat președintele PMP.

2 comentarii la “Elena Udrea, rectifică declarația privind numirea Ancăi Boagiu ca premier

  1. Ai vazut ca nu este placuta de lumea si acum dai inapoi .. zici ca s-a interpretat gresit .. daca faceti afirmatii gresite logic ca asta se si intelege doamna Udrea!

  2. Haha! Propunerea a fost o momeala pentru Ancutza, iar rezultatul s-a vazut in caracterul ei, cand a raspuns… Anca NU MERITA nicio atentie! Raspunsul ei jalnic nu este nicio surpriza pentru romani! Ce sa te astepti de la o oportunista, fara merite deosebite?! Oricum, dupa ce Elena ajunge la Cotroceni, Boc, Basescu… sunt optiuni de 100 de ori mai potrivite! Increderea noastra in viitorul cabinet guvernamental este puternic, pentru ca ce va face viitorul guvern va ridica Romania la rangul Romaniei din perioada interbelica!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *