Skip to content
Politică

Elena Udrea a recunoscut că i-a lucrat în arendă pământul Ioanei Băsescu

Terenul Ioanei Băsescu de la Nana a reprezentat unul dintre cele mai controversate cazuri de achiziționare de teren. Acest caz a făcut ca președintele României să fie vizat de opinia publică și de o Parlamentul României.

În urmă cu câteva zile a apărut informația potrivit căreia Elena Udrea ar fi lucrat în arendă acest teren al Ioanei Băsescu. Dacă pentru câteva zile nu a dat un răspuns, Elena Udrea a declarat într-o vizită la Bistrița că a lucrat în arendă o parte din terenul Ioanei Băsescu de la Nana, din Călăraşi, cel care a făcut obiectul unei anchete parlamentare.

Aflată într-o vizită în Bistriţa, liderul PMP a declarat că se consideră un mic agricultor şi s-a plâns că fermierii nu sunt sprijiniţi de stat. Tocmai din acest motiv, ei îşi dezvoltă afacerile cu greu. Întrebată despre ce cultivă, Elena Udrea a spus că a semănat până acum grâu, orz și rapiță, dar producția din acest an a fost sub așteptări, din cauza inundațiilor, arată Digi24.

„Am 40 de hectare de teren împrăștiate într-un județ întreg. Am cultivat grâu, orz și acum am semănat rapiță. Însă din vânzarea producției, mai ales că au fost ploi și inundații, fără sprijin nu prea poți să faci agricultură performantă și nu prea ai profit la nivelul acesta”, a spus Elena Udrea.

Răspunzând unei întrebări, Elena Udrea a confirmat că firma sa a lucrat în arendă și terenul Ioanei Băsescu: „Da, pe firma mea de agricultură am lucrat în arendă și terenul Ioanei Băsescu, în afară de terenurile mele, cele 43 de hectare”, a declarat candidatul PMP la prezidențiale.

1 comentariu la “Elena Udrea a recunoscut că i-a lucrat în arendă pământul Ioanei Băsescu

  1. Agricultorii din Călărași spun ca terenurile au fost lucrate in 24-48 ore de utilajele firmei de mare anvergura evazionista controlata de ARABII din zona.
    De ce ar face așa ceva niște arabi cu dosare grele?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *