Skip to content
Politică

Elena Udrea se lansează în cursa pentru Cotroceni cu un miting împotriva proastei guvernări

Prezidenţiabilul PMP, Elena Udrea, se lansează în cursa pentru Cotroceni cu un marş anti-guvernamental care va începe la ora 11.00 la Sala Palatului.

După lansarea grandioasă a lui Victor Ponta pe Arena Naţională (…) noi am decis să nu mai facem lansarea candidaturii mele într-un fel în care să semene măcar cu aceasta. Facem un mod neconvenţional de lansare, cu banii pe care i-am fi cheltuit la Sala Palatului am cumărat ghiozdane şi abecedare pe care le dăm în toată ţara, iar duminică vom face un marş împotriva proastei guvernări şi pentru locuri de muncă. Îl organizăm de la Sala Palatului spre Guvern„, a spus Elena Udrea.

Ea a mai spus că, astfel, încearcă să iasă din tiparul pe care îl vede la Victor Ponta.

Încercăm să ieşim din tiparul pe care îl vedem la Victor Ponta, care începe să semene perfect cu ce se întâmpla pe vremea lui Ceauşescu pe Stadionul 23 August, dar şi alte partide se întrec între ele cine mobilizează câţi mai mulţi oameni şi cine cheltuieşte câţi mai mulţi bani„, a mai spus Udrea. Discursurile liderilor PMP vor fi susţinute în faţa Guvernului, în Piaţa Victoria, conform evz.ro.

1 comentariu la “Elena Udrea se lansează în cursa pentru Cotroceni cu un miting împotriva proastei guvernări

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *