Skip to content
Politică

Elena Udrea șochează în ultimul mesaj postat pe Facebook. Nou atac frontal la adresa SRI și DNA: ”Îmi cer scuze”

Elena Udrea a aflat joi seară că va rămane în arest preventiv, dupa ce judecătorii instanței supreme au respins o contestație înaintată de fostul ministru împotriva unei decizii anterioare a instanței.

După această decizie a judecătorilor ICCJ, prin intermediul unui mesaj postat vineri pe Facebook de echipa sa de comunicare, fosta șefă a PMP își cere scuze că a crezut în justiția făcută în România, cu implicarea SRI.

De asemenea, Udrea precizează că își cere scuze că a apărat, în ultimii ani, sistemul de justiție din România și că le-a ingnorat dreptul unora de a fi considerați nevinovați până la o decizie definitivă.

”Îmi cer scuze pentru eroarea uriaşă de a fi crezut în justiţia făcută cu implicarea SRI.

Îmi cer scuze pentru că ani de zile am apărat sistemul şi nu am înţeles că orice victimă colaterală acceptată înseamnă uciderea democraţiei.

Îmi cer scuze tuturor celor cărora le-am ignorat dreptul de a fi consideraţi nevinovaţi până la pronunţarea unei instanţe, ca şi celor condamnaţi cărora le-am negat dreptul de a contesta independenţa justiţiei înainte de a-i lăsa să ne arate argumentele lor.”, a transmis Elena Udrea vineri pe pagina sa de Facebook.

2 comentarii la “Elena Udrea șochează în ultimul mesaj postat pe Facebook. Nou atac frontal la adresa SRI și DNA: ”Îmi cer scuze”

  1. Si ce sa faca cei linsati 10 ani de zile la comanda politica de tine si de Basescu cu scuzele tale ??? Cred ca ce fac si eu. Adica le pun la dos !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *