Skip to content
Politică

Elena Udrea, trei demersuri cheie anunțate de mâna sa dreaptă

Ruxandra Dragomir, prietena Elenei Udrea, care a vizitat-o vineri în arestul preventiv, a transmis, la plecare, mai multe decizii ale Elenei Udrea.

Astfel, Ruxandra Dragomir a precizat că Elena Udrea a reclamat la CSM faptulcă se fac preisuni asupra judecătorilor și că sunt chemați oameni care să declare împotriva Elenei Udrea și eventual să facă denunțuri.

Totodată, Dragomir a declarat că Udrea cere filmările din timpul confruntărilr cu denunțătorii „pentru ca opinia publică și presa să afle adevărul”.

„A depus deja contestatie impotriva arestului preventiv. A reclamat la CSM si faptul ca se fac presiuni asupra judecatorilor. Sunt deja chemati oameni care sa declare impotriva Elenei si eventual sa faca denunturi.

Ce e cel mai important, un lucru care probabil se va intampla in curand, cere filmarile din timpul confruntarilor cu denuntatorii pentru ca opinia publică  si presa sa afle adevarul. Cere sa fie facute publice. Sigur ca le va oferi si celorlalți. Mi-am notat mai multe lucruri, le-am transmis pe cele mai importante si cele care sunt de interes cat mai rapid.

Ramane de vazut ce se va intampla si cum veti interpreta si voi, presa, pentru ca sunt chestiuni foarte serioase. Cred ca toti suntem foarte ingrijorati. Cred ca ar trebui luate in serios, sunt chestiuni foarte serioase.  Ar trebui pusa acolo o galeata cu mir pentru fiecare parlamentar care e vinovat si sa cada esenta sfanta eventual. Tocmai v-am transmis niste mesaje si daca sunt luate in serios ar trebui ca Elena sa fie libera.”, a declarat Ruxandra Dragomir.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *