Skip to content
Politică

Elena Udrea va fi confruntată cu unul dintre denunțătorii săi

Elena Udrea va fi adusă, joi, la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a fi confruntată cu unul dintre cei care au denunțat-o. Este vorba de fostul său consilier, de pe vremea când era ministrul Turismului, Ștefan Lungu.

Avocații Elenei Udrea au depus o cerere la Direcția Națională Anticorupție prin care solicită confruntarea clientei lor cu toți denunțătorii săi, din dosarul Gala Bute, potrivit romanialibera.ro.

„Doamna Udrea mi-a spus să fac o singură solicitare: vrea confruntare directă cu denunțătorii. Noi o să cerem procurorilor să purceadă la această confruntare. Vrem să stea față în față cu denunțătorii. O să cer procurorilor că până în contestație (pe 5 martie n.r.) Elena Udrea să se întâlnească cu acești denunțători în față procurorilor despre pretinsele lor afirmații. Nemulțumirea domniei sale ține de acest joc al denunțurilor. Este unu lucru pe care dansa nu-l poate înțelege. Doamna Udrea vrea să-i privescă în ochi pe acești bărbați”, a mai spus Chiciu.

La rândul sau, avocatul Marius Striblea a precizat că Elena Udrea speră să dovedească în felul acesta că acuzațiile care i s-au adus sunt false.

„Dintr-o confruntare pot să reiasă elementele care nu sunt puse cap la cap. Pentru că e ușor să zici că am lăsat o geantă în biroul ministrului și atât. Sunt mai multe detalii și într-o astfel de confruntare probabil poziția denunțătorului va reieși ca mincinoasă”, a conchis Striblea.

Fostul consilier al Elenei Udrea, Ștefan Lungu, arestat la domiciliu în dosarul Gala Bute, a declarat că este de acord cu o eventuală confruntare cu denunțătorii Elenei Udrea.

”Sunt de acord cu tot ceea ce se dorește pentru aflarea adevărului”, a transmis Lungu.

Elena Udrea rămâne se află în arest preventiv în dosarul „Gala Bute”. Procurorii o acuză pe deputată de luare de mită, abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *