Skip to content
Politică

ULTIMA ORĂ Măsură extremă propusă de Elena Udrea

Prezidențiabilul PMP a lansat vineri opiniei publice o propunere radicală ce îi vizează pe toți parlamentarii României.

Elena Udrea, candidatul PMP la prezidențiale, vrea dizolvarea Parlamentului și alegeri anticipate.

”Având în vedere situația actuală din Parlament, propun referendum pentru dizolvarea Parlamentului actual și votarea unui nou Parlament cu 300 de parlamentari. Pentru dizolvarea Parlamentului există două posibilități: fie nu trece Guvernul propus de două ori, fie referendum. Voi cere poporului român să spună dacă vor să continue încă doi ani cu acest Parlament sau vor un nou legislativ format din 300 de parlamentari, în noul context politic”, a spus Udrea la Adevărul Live.

.

4 comentarii la “ULTIMA ORĂ Măsură extremă propusă de Elena Udrea

  1. Cata ipocrizie la cucuveaua asta !!! Pai daca erau 300, unde mai apucau ea si inca vreo 200 ca ea de pe locurile 2 si 3 ??? Uite, eu ii propun ceva de genul : sa-si dea mai intai demisiile toti neavenitii astia care au iesit la redistribuire de pe locurile 2 si 3, incepand cu ea, apoi mai stam de vorba. Ce credeti, va fi de acord ?

  2. da tanti nuti pai intai sa ajungi acolo…. desi nu vad… iar pana atunci ne amuzam de promisiunile facute de hotii ponta yohanis tariceanu

  3. DURA si PRAGMATICA .—Studiu de caz– Cum reactiona-ti STIMATA DOAMNA PRESEDINTE—cand serviciile va informeaza ca :Partenerul de viata al unui–MINISTRU—-face parte dintr-un GRUP INFRACTIONAL ?–vezi informatiile detinute din 2009 de actualul PRESEDINTE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *