Elevi filmați când joacă păcănele în clasă. Profesoara, la catedră, este absorbită de o discuție online

Elevii de la un liceu din municipiul Târgu Jiu au fost filmați în timp joacă păcănele online într-o sală de curs, iar profesoara era absorbită de o conversație pe Internet.

Imaginile au apărut în mediul online, iar conducerea Inspectoratului Școlar Județean Gorj și cea a Liceului Auto „Traian Vuia“ din Târgu Jiu, unde a avut loc incidentul, s-au autosesizat. În clasă era și profesoara, care nu s-a arătat deloc deranjată de activitatea elevilor. În imaginile apărute în mediul online se vede cum pe monitoarele a trei calculatoare dintr-o sală de clasă rulează jocuri de noroc. Profesoara, care ar trebuit să-i supravegheze, este captivată în tot acest timp de o conversație online, iar elevii continuă să joace nestingheriți.

Incidentul a avut loc în laboratorul de informatică al Liceului Auto „Traian Vuia” din municipiul Târgu Jiu. Cadrul didactic care apare în filmare predă la unitatea de învățământ din Târgu Jiu disciplina Tehnologia informației și comunicațiilor, cunoscută sub denumirea TIC.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: