Elisabeta Lipă a venit cu replica și l-a numit „amnezic” pe Eduard Novak

Sursa foto: Elisabeta Lipă

Elisabeta Lipă (58 de ani), președintele Agenției Naționale pentru Sport, instituție care a înlocuit Ministerul Sportului, nu i-a rămas datoare fostului ministru Eduard Carol Novak (46 de ani).

Fostul ministru al Sportului i-a reproșat Elisabetei Lipă faptul că nu i-a oferit destul sprijin când el era la șefia Federației de Ciclism și fosta mare canotoare era la conducerea MTS. Acum, prezentă la un eveniment dedicat Turului României la ciclism, Elisabeta Lipă a venit cu replica.

Elisabeta Lipă l-a numit „amnezic” pe Eduard Novak

„Nu mi-a dat niciun pont fostului ministru. După cum a declarat domnul Carol Novak, că nu l-am ajutat, a fost amnezic în perioada aia. Am ajutat foarte mult sportul românesc. Sunt mândră că aici la Ministerul Sportului am găsit oameni foarte buni”, a declarat Elisabeta Lipă.

De asemenea, Elisabeta Lipă și-a anunțat obiectivul.

„Nu sunt supărați canotorii că am plecat la Minister, s-au speriat puțin dar i-am liniștit. Voi fi cu ei mereu, le voi aloca timp. Eu vreau să scap de acel loc 45 de la Tokyo, vreau să ajungem mai sus. Trebuie să urcăm în clasament”, a anunțat Elisabeta Lipă.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL