Elon Musk păstrează tăcerea după ce „X”, platforma social media pe care o deține, a căzut joi în întreaga lume

Sursa foto: Twitter
Sursa foto: Twitter

Platforma social media „X” deținută de miliardarul Elon Musk a suferit joi dimineața o pană globală care a afectat în jur de 77.000 de utilizatori doar în Statele Unite, însă Musk nu a oferit deocamdată niciun fel de explicație pentru cauzele căderii rețelei, relatează Reuters.

Utilizatori din Canada, Marea Britanie, Franța, dar și alte țări din jurul lumii au raportat miercuri dimineața că „X”, fosta Twitter, nu poate fi accesată sau că nu funcționează corect. Peste 7.000 de utilizatori din Marea Britanie și Canada au reclamat probleme pe Downdetector, cel mai cunoscut site de specialitate care monitorizează în timp real problemele tehnice înregistrate de marile platforme social media, scrie Hotnews.ro.

Deși utilizatori din întreaga lume s-au plâns că platforma social media cumpărată de Musk în octombrie anul trecut nu merge, majoritatea reclamațiilor au venit din SUA. Acest lucru se datorează însă foarte probabil faptului că rețeaua de socializare fondată în 2006 se bucură de o popularitate mult mai mare în SUA decât în alte țări.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL