Skip to content
Politică

Emil Boc a prelungit termenul pentru depunerea ofertelor la proiectarea și construcția metroului din Cluj

Inquam Photos/George Călin

Primarul Emil Boc a prelungit termenul pentru depunerea ofertelor la proiectarea și construcția metroului din Cluj, la solicitarea companiilor. Termenul inițial stabilit a fost considerat prea scurt, până în 9 mai 2022, iar la solicitarea competitorilor, a fost prelungit până la 15 iunie, potrivit ziardecluj.ro.

”Am prelungit cu 45 de zile termenul de depunere a ofertelor pentru metrou la solicitarea mai multor competitori. Și asta tocmai pentru a asigura o transparență deplină. Cred că acuma termenul este 14 sau 15 iunie. Vrem să dăm posibilitatea tuturor (să participe-n.r.), dar nici să nu ieșim din grafic”, a declarat, din fața unui microfon prietenos de la o emisiune unde își face publicitate pe banii clujenilor, primarul Emil Boc.

”Bine, noi am prelungit termenul la solicitarea competitorilor cu încă 45 de zile. Dar nici nu putem foarte mult să ieșim în decor pentru că suntem într-un grafic cu Uniunea Europeană. Termenul minim legal este de 30 de zile. Noi am pus din start două luni, adică 60 de zile, plus că am mai adăugat acum 45 de zile. Tocmai din dorința de avea cât mai mulți participanți și a fi o competiție cât mai mare pentru un asemenea proiect”, a mai spus edilul-șef al Clujului.

Zilele trecut Emil Boc se lăuda, ca să se audă vorbind, cum că nici mai mult, nici mai puțin de ”15 companii s-au arătat interesate de proiectul metroului”.

Din fața microfonul prietenos, întrebat fiind, care ar fi fiind respectivele companii care ”s-au interesat de metrou”, Emil Boc a pasat răspunsul, l-a preluat pe propriu-i piept, apoi la șutat în urechile ascultătorilor: ”e important cine va fi la finalul termenului de depunere a ofertelor.”

1 comentariu la “Emil Boc a prelungit termenul pentru depunerea ofertelor la proiectarea și construcția metroului din Cluj

  1. & Să îl facă cu armata, ca în epoca lui Ceușescu, că e și domnul Ciucă prim ministru și îl face și mai ieftin , ? Și așa ăia de pe la MAPN iau bani de prin 1945 ca să învețe „strategii militare”, ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *