Skip to content
Societate Sport

Emil Boc, din nou şef de galerie. Primarul Clujului pleacă în Franţa pentru semifinala de Fed Cup

ebihoreanul.ro
" "

Emil Boc va fi din nou prezent pentru a încuraja jucătoarele de tenis ale României la partida din semifinalele Fed Cup pe care o disputăm în acest weekend împotriva Franţei.

„Suntem pregătiţi, avem puţine emoţii şi sunt convins că vom avea de partea noastră foarte mulţi susţinători. În afară de cei tradiţionali de la Cluj, împreună cu dl Boc (n.r. – Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca), care va fi acolo, ştiu că s-au vândut multe bilete şi a fost foarte mare interesul din partea suporterilor români’‘, a declarat Florin Segărceanu, înainte de zborul către Franţa, conform Prosport.

" "

De altfel, primarul din Cluj a fost prezent şi în Cehia unde a făcut senzaţie prin faptul că a bătut neîntrerupt la tobă şi a condus galeria românilor.

„Vor fi şi foarte mulţi români, aşa că nu vom simţi presiunea publicului francez. De fiecare dată a contat foarte mult cine a fost mai în formă, cine s-a simţit mai bine în ziua meciului. Dacă joci în deplasare, întotdeauna e mult mai greu. Pentru că ai susţinerea publicului şi asta avantajează echipele gazdă, dar noi ne vom face treaba, nu contează împotriva cui jucăm, sperăm să fim apte şi la fel de încrezătoare ca până acum’‘, a completat Irina Begu, scrie b1.

Echipa de Fed Cup a României a plecat luni, 15 aprilie, spre Franţa, acolo unde va juca în semifinalele competiţiei, la Rouen pe 20 şi 21 aprilie. Echipa României este formată din Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru, în timp ce echipa Franţei este alcătuită din: Caroline Garcia, Pauline Parmentier, Alize Cornet, Kristina Mladenovic şi Fiona Ferro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *