Emil Boc: Dincolo de toate discuţiile din spaţiul public, doresc să ştiţi că metroul se face!

Sursa foto: Emil Boc

Primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, dă asigurări că proiectul privind metroul va fi realizat, precizând că discuţia despre finanţare ”este de natură tehnică”, iar metroul ”are contract de finanţare din fonduri europene”. ”Dincolo de toate discuţiile din spaţiul public, doresc să ştiţi că metroul se face! În octombrie-noiembrie sosesc «cârtiţele» care fac tunelurile pentru metrou şi încep lucrările propriu-zise”, subliniază el.

Emil Boc a vorbit, duminică, într-o postare pe Facebook, despre transformarea municipiului Cluj-Napoca într-unul mai verde, un pas fiind transformarea unei străzi într-una pietonală şi eliminarea traficului rutier din acea zonă. În acest context, el a fost întrebat, într-un comentariu, despre metrou.

”Dincolo de toate discuţiile din spaţiul public, doresc să ştiţi că Metroul SE FACE!! În octombrie-noiembrie sosesc «cârtiţele» care fac tunelurile pentru metrou şi încep lucrările propriu-zise. Acum se lucrează la devierea utilităţilor, au fost făcute exproprierile şi se pregăteşte prima staţie din Floreşti, de unde vor intra «cârtiţele» în subteran. Discuţia despre finanţare este de natură tehnică, metroul are contract de finanţare din fonduri europene”, a răspuns Emil Boc.
Citeşte mai mult aici.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: