Skip to content
Politică

Emil Boc, vaccinat cu ser din lotul AstraZeneca retras de autorități: Nu am avut alte simptome decât cele obișnuite unei răceli

" "

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, a precizat că a fost vaccinat anti-COVID-19 cu ser din lotul ABV 2856 de la AstraZeneca, dar spune că nu a avut „alte simptome decât cele obișnuite unei răceli” sau decât cele pe care le-a avut în copilărie la vaccinare. Totodată, edilul s-a arătat încrezător în UE și a subliniat că este „convins că deciziile vor fi luate în interesul sănătății”.

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, spune că a fost vaccinat anti-COVID-19 cu ser din lotul AstraZeneca retras de autorități

" "
" "

Chiar cu ăla m-am vaccinat. Am reținut aseară numărul 2856 și dimineața, când am ajuns la birou am verificat. Nu am avut alte simptome decât cele obișnuite unei răceli sau simptomele pe care le-am avut în copilărie la vaccinare. Eu am încredere în Uniunea Europeană, se fac analize și sunt convins că deciziile vor fi luate în interesul sănătății”, a declarat primarul Emil Boc, vineri, potrivit Ziua de Cluj.

Două loturi de vaccin anti-COVID-19 de la AstraZeneca au provocat discuții în spațiul public. Pentru unul dintre ele, ABV 5300, Agenția Europeană (EMA) a demarat o investigație, însă oricum acesta nu a ajuns în România, deși a fost distribuit în 17 țări din UE. Celălalt este ABV 2856, din care au sosit 81.600 doze în țara noastră, iar Comitetul Național de coordonare a activității privind vaccinarea anti-COVID-19 a anunțat că a decis înlocuirea celor 4.257 de doze rămase neutilizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *