Skip to content
Cluj Societate Sport

Emil Boc vrea turneu WTA la Cluj Napoca: Suntem singurul oraş care poate oferi toate acestea

Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, un mare fan al tenisului şi cel care a fost prezent şi la Rouen, acolo unde a jucat echipa de Fed Cup a României contra Franţei, a anunţat că oraşul pe care-l administrează poate găzdui un turneu WTA important, conform hotnews.ro.

Noi suntem deschişi la orice variantă, la orice posibilitate, la orice alternativă de a avea un asemenea turneu, indiferent cine îl propune, suntem extrem de deschişi şi, din această perspectivă Clujul are resursele, are infrastructura şi este singurul oraş din România care poate să ofere toate acestea. Am avut mai multe discuţii, pe mai multe paliere, cu mai multe persoane.

Eu sper să se concretizeze, pentru că deschiderea noastră este mare. Ne interesează să avem la Cluj un asemenea turneu, evident că resursele publice sunt limitate. Noi nu putem aloca din bani publici premii pentru jucători, putem pune la dispoziţie doar logistică„, a spus Emil Boc.

Omul de afaceri Ion Ţiriac spusese de anul trecut că ar dori să organizeze o competiţie WTA la Cluj: „Mă duc la Cluj să vorbesc cu primarul de acolo. Dacă cumva WTA schimbă sistemul, se pare că sunt două, trei, patru turnee feminine de vânzare. Cred că un turneu feminin mai mare de 250 puncte WTA îşi are locul în România. Dacă Clujul e, Clujul să fie„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *