Skip to content
Politică

Emil Constantinescu, scrisoare pentru Ponta

Emil Constantinescu i-a transmis o scrisoare de multumire premierului Ponta, pentru faptul ca acesta a dat aviz favorabil unui proiect de lege prin care se dubleaza indemnizatiile pentru persoanele persecutate din motive politice in regimul comunist, noteaza româniatv.net.

Este un gest care a fost salutat printr-o scrisoare, in care fostul presedinte ii transmite un mare semnal de deschidere actualului candidat la presedintie Emil Constantinescu.

Prin decizia sa, Ponta avizeaza un proiect initiat chiar de Crin Antonescu – reunind astfel simbolic chiar USL-ul initial.

Emil Constantinescu il apreciaza pe Ponta pentru tineretea sa si ii spune ca spera ca idealurile Revolutiei din 1989 pot fi indeplinite de „generatia tinerilor de atunci”, din care si Ponta face parte.

 

 

4 comentarii la “Emil Constantinescu, scrisoare pentru Ponta

  1. S-a dilit de tot geologul. Sa te faci pres in fata unei nulitati absolute ca Ponta este degradant.
    Ratatul Constantinescu s-a incins si el in hora ciumei rosii.

    1. Jegos si agresiv ca toti basistii. Azi, Emil Constantinescu a dat de inteles ca il sustine pe Ponta si Udrea pe Iohannis. Asta e diferenta, basistilor ! Va ofticati ? Usurel, mai aveti o saptamana si va retrageti iar in galerii, sobolanilor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *