Emil Marius Alecu, zis Bebino, vizat de un nou dosar penal

Sursa foto: Facebook
Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Interlopul Emil Marius Alecu, zis Bebino, este vizat într-un nou dosar penal în care se fac cercetări pentru abuz de încredere, înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi tâlhărie calificată. Ar fi împumutat 5.000 de euro unei femei, reţinând un autoturism, pe care ulterior l-ar fi vândut cu acte false.

”La data de 11 martie 2024, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti –  Serviciul Grupuri Infracţionale Violente au pus în executare cinci mandate de percheziţie domiciliară, în Municipiul Bucureşti şi Judeţul Călăraşi, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări privind săvârşirea infracţiunilor de abuz de încredere,  înşelăciune, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 20 noiembrie 2023, poliţişti din cadrul Secţiei 13 Poliţie au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 27 de ani, cu privire la faptul că, în cursul lunii septembrie 2023, ar fi împrumutat 5.000 de euro de la un bărbat, lăsând drept garanţie autoturismul. Ulterior, când victima ar fi vrut să plătească împrumutul, bărbatul ar fi refuzat să-i restituie maşina, întrucât ar fi înstrăinat-o”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL