Emil Moț, primarul Slatinei, are o vilă de 2 milioane de euro, susține liberalul Mario de Mezzo: „Rușine, vătafilor!”

Sursa foto: Emil Moţ

Emil Moț, primarul Slatinei, are o vilă impresionantă (doar subsolul are 700m²), cu un zid de 3 metri înălțime, susține prefectul de Olt, Mario de Mezzo, într-un clip postat pe rețelele sociale.

De altfel, primarul Slatinei și-a făcut „și o căsuță de nebunii” susține liberalul, însă a pus-o pe numele socrului, Vasile Covaciu. Ar fi vorba de un impresionant domeniu de aproape 14.000 de metri pătraţi, în comuna Slătioara, la o aruncătură de băț de Slatina.

Domeniul, dar şi clădirea sunt trecute pe numele lui Vasile Covaciu, fost angajat SRI şi actual director adjunct al Companiei de Apă Olt, şi al soţiei sale.

„Când vezi doar această casă ai impresia că e o casă obișnuită de om normal. Dar dacă ne gândim că merge de trei ori această înălțime în pământ și că subsolul are 700m² îți dai seama cât de mult a jefuit vătaful cu moț Municipiul Slatina în acești 8 ani de când e primar și n-a făcut absolut nimic pentru oraș, dar și-a făcut în schimb o vilă de 2 milioane de euro pentru el. Ca să vă dați seama, numai zidul are 3 metri înălțime, ca să vă dați seama cât de înaltă este vila, cât de mare este. Este un buncăr absolut. Și-a făcut și o căbănuță de nebunii, unde el și prietenii serbează weekend de weekend cum știu ei mai bine.

Timpul tău se apropie de sfârșit, vătafule, rușine să-ți fie! Eu sper că poate și alte instituții ale statului se vor sesiza și îți vor pune niște întrebări. De unde ai avut bani? De unde a avut Covaciu bani? Dare este legătura dintre tine și el? Poate vă cunoașteți, poate v-ați mai văzut în viața asta, poate dați niște explicații. Public, oricum sunteți terminați amândoi, oamenii știu jafurile voastre. Rușine, vătafilor”, spune prefectul de Olt, Mario de Mezzo.

@mariodemezzo

Vătaful cu Moț petrece Crăciunul în viloiul de 2 milioane de euro pe numele vătafului socru, mare șef la Compania de Apă Olt. Rusine, vătafule!

♬ original sound – Mario De Mezzo

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și:

Media PNL