Skip to content
Sport

Emil Săndoi vrea să fie răzbunat de naționala Under 21

Fost selecționer al naționalei de tineret, Emil Săndoi urmărește cu interes performanțele actualei generații Under 21, calificată la turneul final din Italia. El speră ca Ionuț Radu, Ianis Hagi sau George Pușcaș să răzbune ghinionul avut de echipa pe care a antrenat-o în 2010. ”Mă bucur de această generație, mă bucur că s-a schimbat și sistemul de calificare, mă bucur că au reușit să termine pe primul loc în grupă. Și noi am reușit acest lucru într-o campanie de calificare, dar din păcate pentru noi atunci se mai dădea un baraj pe care l-am pierdut nemeritat cu Anglia. Mi-aș dori să răzbune eliminarea noastră de atunci”, a spus Emil Săndoi.

Tehnicianul are mare încredere în jucătorii care compun naționala ”mică”: ”Sunt o generație de excepție și cred că aproape toți dintre ei vor face pasul către echipa mare. Nu vor avea o misiune ușoară în Italia, pentru că întâlnesc echipe din campionate puternice, care se califică aproape de fiecare dată la turneele finale. Sunt jucători cu experiență și cu valoare individual deosebită. Nici nu am avut o șansă prea mare la tragerea la sorți pentru că e o grupă foarte grea. Chiar dacă Anglia, Franța și Croația au jucători care deja sunt titulari la prima reprezentativă este posibil să-i folosească și la echipa de tineret la un turneu final. Va fi o competiție foarte grea, dar trebuie să avem mare încredere în acești jucători”, a mai spus Săndoi.

Emil Săndoi: ”Mirel Rădoi este un gladiator, a fost omul potrivit la locul potrivit”
El are vorbe de laudă și pentru cel care conduce acum selecționata Under 21, Mirel Rădoi: ”Mirel este un gladiator. În momentul în care a fost investit la naționala de tineret eu am spus că a fost cea mai bună alegere. La fel am spus că vom termina pe primul loc în grupă. Mirel a fost omul potrivit la locul potrivit. E un antrenor care, ca și când era jucător, a fost tot timpul implicat sută la sută în ceea ce a făcut. Am mare încredere în el. E un antrenor tânăr, dedicat”, a încheiat fostul fundaș al Craiovei subiectul legat de naționala de tineret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *