Skip to content
Politică

Emilia Șercan: Mi-e foarte greu să cred că polițistul care m-a amenințat a acționat de capul lui

sursa zilei

Bărbatul care a ameninţat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Şercan a fost prins de poliţişti. Tânărul a absolvit Academia de Poliţie anul trecut şi se afla în Slatina în momentul în care a fost săltat de poliţişti.

Într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 Tv, Emilia Șercan a declarat că ipoteza sa este că acesta a fost doar un intermediar al unor persoane care vor să o intimideze.

Întrebată dacă, după părerea sa, polițistul care a amenințat-o cu moartea a acționat din proprie inițiativă sau a fost pus de cineva să o intimideze, jurnalista a răspuns: ”Mi-e foarte greu să cred că acest polițist a acționat de capul lui pentru că este un tânăr care a terminat în urmă cu un an Academia de Poliție, a rămas în Academia de Poliție ca angajat al acestei instituții fără să aibă un doctorat, fără să fie înscris la un doctorat. Justificările pentru care mi-a trimis mie acel mesaj nu pot să le înțeleg. Singura ipoteză pe care eu pot să o construiesc în momentul de față este că el e doar un intermediar al unor persoane care s-au folosit de el pentru a-mi trimite respectivul mesaj.  Eu sper ca în această anchetă pe care polițiștii împreună cu procurorii o realizează să ni se explice exact cine a trimis mesajul”.

Totodată, Emilia Șercan s-a declarat convinsă că mesajele de intimidare la adresa sa nu se vor opri aici.

”Eu sunt convinsă că aceste persoane care au încercat să mă amenințe, să mă sperie, în momentul în care vor vedea că voi continua să-mi fac meseria, cu siguranță vor încerca să mă discrediteze, au mai făcut-o și în trecut. Vor încerca să mă atace vor găsi tot felul de metode de a mă intimida, de a mă amenința. Eu nu cred că aceste persoane se vor opri, însă nici eu nu mă voi opri pentru că este vorba despre meseria mea. Eu sunt ziarist, sunt în slujba cetățeanului (…). În privința doctoratelor susținute la instituțiile de învățământ militare, am arătat până acum că volumul de plagiat este absolut copleșitor”, a mai spus Emilia Șercan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *