Skip to content
Politică

Emilia Șercan rupe tăcerea. Ce spune despre acuzația de plagiat

epochtimes-romania.com

Jurnalista Emilia Șercan iese la rampă după acuzația de plagiat și declară că nu a plagiat în lucrarea sa și că va încerca să dovedească acest lucru, dar în prezent nu se află în posesia tezei sale de licență.

Citiți și Se-ngroașă gluma: un autor pe care Șercan l-ar fi plagiat îi dă licența la verificat EXCLUSIV

Jurnalista a fost invitata lui Sabin Orcan, duminică seara,  în emisiunea acestuia de la postul de televiziune  B1TV. Jurnalista a vorbit despre ultimul scandal în care este implicată după ce ziarul local din Sibiu Turnul Sfatului a publicat în document care ar vrea să dovedească că aceasta ar fi plagiat în lucrarea de licență dintr-o carte a Monicăi Macovei.

Citiți și Ponta pune gaz pe foc în scandalul zilei. Interesele tehnocrate din spatele Emiliei Șercan EXCLUSIV

„Am înțeles că mi-a fost verificat inclusiv doctoratul, bănuiesc că și lucrarea de master, s-au dus la licență. Nu! Nu am plagiat! Ceea ce va trebui să demonstrez că nu am plagiat, pentru că nu am plagiat, și doi, dacă aceea lucrare prezentată este lucrarea mea de licență. Pentru că eu nu mai am lucrarea de licență, s-a întâmplat să nu o mai. Va trebui să stabilesc, în primul rând, împreună cu instituția care trebuia să o aibă în arhivă, dacă este într-adevăr lucrarea mea. Paginile publicate de Turnul Sfatului nu au nicio ștampilă care să ateste autenticitatea”, a afirmat Emilia Șercan.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *