Skip to content
Sport

Emma Răducanu a pus capăt colaborării cu antrenorul Torben Beltz după doar cinci luni

Facebook/Emma Răducanu

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, campioana en titre de la US Open, a pus capăt colaborării cu antrenorul german Torben Beltz, după un debut de sezon dificil, informează L’Equipe.

„Vreau să-i mulţumesc lui Torben pentru munca sa, profesionalismul şi angajamentul său. Cred că cea mai bună cale pentru dezvoltarea mea este să trec la un nou model de antrenament, cu sprijinul LTA (Federaţia britanică de tenis) între timp”, a declarat Răducanu pentru presa britanică.

Jucătoarea în vârstă de 19 ani, al cărei tată este român, aflată în prezent pe locul 11 în clasamentul WTA, a început colaborarea cu Torben Beltz în urmă cu cinci luni.

După surprinzătorul său succes la Flushing Meadows, în septembrie 2021, Răducanu a traversat o perioadă mai complicată. Ea a înregistrat patru victorii şi şase înfrângeri în circuitul profesionist de la debutul anului 2022, ultima dintre ele în faţa polonezei Iga Swiatek, în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart, informează agerpres.ro.

La două săptămâni după ce a câştigat US Open, britanica s-a separat de antrenorul său din momentul respectiv, Andrew Richardson, explicând că doreşte să lucreze cu un antrenor mai experimentat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *