Skip to content
Politică

Emoții mari pentru George Simion! Se apropie ziua nunții: „Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa”

George Simion Inquam Photos / Octav Ganea

Au mai rămas doar câteva săptămâni până la nunta liderului AUR. George Simion spune „Adio” burlăciei și se căsătorește cu o tânără de 22 de ani. Evenimentul va avea loc sâmbătă, 27 august, în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Politicianul a stabilit un dress code: oamenii vor fi nevoiți să poarte ie dacă vor să chefuiască alături de miri.

„Foarte mulţi români au confirmat deja că vor participa şi le mulţumesc. Nu o să fie nuntă propriu-zisă, ci o să fie o serbare câmpenească. Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că alfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim.

Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele”, a povestit George Simion, conform Antena 3.

Meniul zilei va fi unul tradițional românesc, așadar nu vor lipsi sarmalele și friptura, dar nici vinul alb.

Internauții au fost curioși să afle numele iubitei politicianului. Dana Budeanu a dezvăluit cine este femeia care i-a furat inima.

”Ilinca Munteanu este fericita aleasă a ‘viitorului președinte’ al României”, a dezvăluit Dana Budeanu, în aplicația Verdict.

Potrivit informațiilor oferite de Dana Budeanu, viitoarea soție a lui George Simion este absolventa a Facultății de Drept.

Acum ceva timp, George Simion a dezvăluit pentru Prima TV că face nuntă pe 27 august. Unul dintre cele mai importante evenimente din viața politicianului va avea loc în România.

„Mă însor, pe 27 august. Vă invit la nuntă. E într-o sâmbătă. Gata, s-a rezolvat. Mă însor pe 27 august. Oficial va invit. În România că eu sunt din poporul român”, a precizat George Simion la România TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *