Skip to content
Politică

UPDATE Pedeapsa cerută de DNA / Emoții pentru Tăriceanu. Ultimul termen într-un dosar important

facebook.com

UPDATE 9:43 

Verdictul din dosarul în care liderul Camerei Deputaților, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului va fi dat pe 22 mai, informează postul TV Digi24.

—————————–

UPDATE 8:51 

În urmă cu puțin timp a început pledoaria apărării. Avocatul susține că magistrații ar trebui să scoată din dosar câteva probe, precum mandate de interceptare.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au cerut o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru Călin Popescu Tăriceanu, conform postului de televiziune Digi24.

—————————–

Șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, are parte de emoții marți, întrucât un important dosar a ajuns la ultimul termen.

Este vorba despre dosarul în care liderul ALDE este acuzat de mărturie mincinoasă şi favorizarea infractorului. Anchetatorii Direcției Naționale Anticorupție spun că Tăriceanu a făcut, sub jurământ declaraţii necorespunzătoare adevărului în timpul anchetei privind retrocedarea nelegală a unei suprafeţe din pădurea Snagov şi a Fermei Băneasa, în care erau implicați Paul Philippe Al României, Tal Silberstein, Beny Steinmetz și Moshe Agav, conform Digi24.ro.

Tăriceanu a fost trimis în judecată de DNA pe 7 iulie 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *