Skip to content
Societate

”Epopeea” construirii de autostrăzi în România. Mihai Daraban (CCIR): Aici e marea bătaie şi marea lăcomie la ora actuală

ziarulunirea.ro

Mihai Daraban, preşedintele CCIR, a vorbit despre ‘epopeea’ construirii de autostrăzi în România şi despre piedicile care sunt puse în realizarea acestor proiecte, citează dcnews.ro.

Într-un interviu acordat DC News TV, Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, a vorbit despre proiectele de construire de autostrăzi în România, atrăgând atenţia că se tot discută de traseele viitoarelor autostrăzi însă statul nu prezintă, concret, nici măcar dacă s-a rezolvat problema cu terenurile pe care vor trece acestea.

„Nu înţeleg de ce nu se face o prezentare a traseelor achiziţionate de stat şi libere de sarcini. OK, nu s-a semnat contractul pe fonduri europene pentru autostrada propriu-zisă. Dar hai să cerem: arătaţi-ne traseul cumpărat de stat, pentru că prima condiţie în ghid este să ai terenul în proprietate.

Pe terenul cui? Că aici e marea bătaie şi marea lăcomie la ora actuală: pe terenul cui trece autostrada, pe terenul cui se face spitalul regional şi aşa mai departe”, atrage atenţia Mihai Daraban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *