Skip to content
Politică

„Escrocilor, nu ați făcut nimic pentru noi, cei care muncim ca sclavii pe 1.600 lei!” Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a președintelui Iohannis

Klaus Iohannis Inquam Photos / Octav Ganea

Președintele Klaus Iohannis l-a desemnat luni seară pe Dacian Cioloș drept candidat la funcția de premier. Anunțul, făcut într-o conferință de presă la Palatul Cotroceni, a fost postat și pe pagina de Facebook a șefului statului, iar românii nu au ezitat să reacționeze. Multe dintre mesajele postate pe contul de Facebook al președintelui fac referire la faptul că Iohannis ar avea „o agendă ascunsă”, iar nominalizarea în persoana lui Dacian Cioloș nu ar fi fost făcută „din convingere”.

„E o numire capcană pentru a discredita USR PLUS.

D-le președinte, chiar vreți să duceți țara asta în haos. O asemenea nominalizare este o bătaie de joc la adresa acestui popor. Rușine să vă fie”, a scris unul dintre internauți.

„Oare nu mai există si alți oamenii capabili, oare s-au terminat capetele bune la Cioloș?
Prafu să se aleagă de toți, de 30 de ani va suciți între voi, iar de noi va bateți joc, ați scumpit combustibilul si toate alimentele .
Prafu de capul vostru ….🤬🤬🤬”, scrie un alt comentator.

Apel disperat al românilor

Multe comentarii apărute pe pagina de Facebook a președintelui fac referire și la situația precară în care se află milioane de români, în plin val 4 al pandemiei de coronavirus. „Noi, oameni de rând, muncim pe 1600 lei pe lună, din ce credeți voi escrocilor că mai avem să plătim atâtea măriri de prețuri ? Noi suntem românii sătui de clasa politica. Escrocilor nu ați făcut nimic și nici nu veți face pentru noi cei care muncim ca sclavii pe 1600 lei”, scrie altcineva.

„Domnule Președinte, știu că nu citiți și nici nu răspundeți d-voastră la mesajele noastre, ale cetățenilor de rând. Chiar daca vorbim in van, va transmit că ne-am săturat de tâlhărie la drumul mare, ne-am săturat de minciuni și baliverne politice! Faceți ceva! Reconstruiți țărișoara asta distrusă! Știți că peștele de la cap…capătă miros!? Priviți la frații noștri moldoveni, Maia Sandu este iubită și apreciată de popor în timp ce d-voastră îndemnați românii să joace golf!

Să știți că nu toți suntem proști, chiar dacă nu cunoaștem anumite reguli ale jocului!”, mai spune un alt român.

Redăm mai jos o parte din comentarii:

A.C.B: Cu așa numire mare/Îmi trec valuri pe spinare/Și fac pișu din picioare.

S.S: Pe bune???? Să nu atingă un nivel insuportabil? Domnu’, nu ne mai ajung banii să trăim! Pricepi? Deja am depășit nivelul de suportabilitate!

D.M: În episodul încălcării protocolului de guvernare ați avut partea dvs. de vină, iar în episodul prelungirii crizei guvernamentale nu trebuie trecută cu vederea nici iresponsabilitatea premierului demis care și-a tras partid… o ocazie în plus să vedem că nu vă ridicați la nivelul premierului desemnat…

R.T: Ați devenit penibil, măscărici și foarte dubios, domnule președinte. Rușine

A.F: Să nu atingă prețurile un nivel insuportabil? 😵‍💫Incredibil! Prețurile prezente sunt tare suportabile. Mă întreb dvs nu intrați niciodată la cumpărături sa faceti o comparație de la o luna la alta? Sau angajatii dvs nu va transmit chiar nicio informație si scrieți mesajele astea în locul țtirilor de la ora 19? Cu fondurile lipsa din sanatate cum aveti de gand sa gestionati situatia? Astea doar din pix se rezolva, nu trebuie depus niciun efort.

B.R.S: În plină pandemie, în mod normal nu se măresc preturile atât la energie electrică, gaz, mâncare..
Sunteți niște hoți, niște oameni de cea mai joasă speță..

S.P: Un vicleșug ordinar! Singura soluție la problemă era desemnarea unui nou premier de la PNL, precum Bolojan. Vă pricepeți doar la manipulare și la hiperbole de tupeu.

S.D: Dacă reușești să distrugi plusereul, jur că îți fac statuie :))

M.T: Cu tot respectul, dar vă propun sa trăiți un an de zile cu salariul minim pe economie

C.A: Domnule Iohannis, prea ne credeți pe toți idioți!
Dacă ați fi de bună credință, ia-ți da o smetie după cap lui zupărman și le-ați ordona să refacă iute coaliția. Dar nu cred că sunteți decât un jucător de golf, care a confundat România cu mingea lui de golf. Și a băgat-o in groapă.

I.G: Poporul o să achite ca de fiecare dată nota de plată pentru incompetența și corupția din rândul politicienilor Neamului.
De data aceasta cred că vom încasa-o rău.

C.S: În plină pandemie și criză sanitară ați lăsat să urce prețurile la toate cu o nesimțire de neegalat. Rușine vouă!!! Să vă văd domnule președinte și stimați parlamentari cel puțin o lună cu 3000 de lei. Să aveți 2 copii la școală, chirie și cheltuieli sa nu mai zic de vicii. Vai și amar o să se aleagă de aceasta tara vândută deja

 

 

 

2 comentarii la “„Escrocilor, nu ați făcut nimic pentru noi, cei care muncim ca sclavii pe 1.600 lei!” Românii au luat cu asalt pagina de Facebook a președintelui Iohannis

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *