Skip to content
Politică

Eșec în urma negocierilor PSD-ACL pe tema dezbaterilor

Vineri, începând cu ora 13.30 au avut loc negocieri între staff-urile de campanie ale celor doi contracandidați rămași în cursa pentru prezidențiale.

În acest context, după aceste negocieri, având în vedere cele declarate de Liviu Dragnea, se poate spune că negocierile au fost un eșec, neajungându-se la niciun acord.

Liviu Dragnea a transmis că ei au încercat să îi convingă pe cei din ACL să participe la patru dezbateri, programate săptămâna viitoare, în vreme ce aceștia au vorbit de o singura dezbatere.

„Noi am încercat până la această oră să îi convingem că 4 e mai mare decat 1, că prezența la 4 dezbateri dă de 4 ori șansa cetățenilor să îi vadă.   Dumnealor au vorbit de o singura dezbatere, ei au tot vorbit de finală. Nu cred că vorbim de fotbal. Este o funcție care poate face bine sau rău românilor”, a transmis Dragnea după întâlnirea de la sediul din Kiseleff al fostului USL.

„Ne-au spus că dacă este posibil ca la dezbaterea de joi de la Antena3, dacă s-ar putea trasnmite de toate televiziunile.
Părerea mea este ca cei cu care ne-am întalnit astăzi nu îl pot convinge pe domnul Iohannis. Nu inteleg de ce domnul Iohannis nu vrea patru dezbateri. Noi suntem prezenti la patru televiziuni. Il asteptam pe domnul Iohannis”, a mai afirmat Dragnea.

1 comentariu la “Eșec în urma negocierilor PSD-ACL pe tema dezbaterilor

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *