Skip to content
Sport

ESPN: FC Barcelona a trimis din greşeală la rivalii de la Espanol propunerea de prelungire a contractului unui jucător de la echipa U19

FC Barcelona a trimis din greşeală la rivalii de la Espanol propunerea de prelungire a contractului mijlocaşului în vârstă de 16 ani Ilaix Moriba, care ar fi trebuit să ajungă la agentul fotbalistului, relatează espn.com, citând surse din cadrul celor două cluburi.

Potrivit site-ului ESPN, oficialii de la Espanol au fost uimiţi de sumele oferite jucătorului, o sursă chiar spunând în glumă că adolescentul va câştiga mai mult decât unii dintre fotbaliştii de la echipa mare.

Ilaix Moriba se numără printre cei mai apreciaţi jucători veniţi de la La Masia. Jucătorul care a împlinit 16 ani în ianuarie a avut mai multe oferte de la cluburi europene.

FC Barcelona a depus eforturi pentru a-l convinge pe fotbalist să nu plece. Propunerea finală de prelungire a contractului i-a fost trimisă însă din greşeală directorului sportiv de la Espanol, în loc să îi fie trimisă agentului jucătorului. Espanol a anunţat FC Barcelona că a făcut o greşeală, astfel că propunerea a ajuns în cele din urmă la impresar.

Ilaix Moriba joacă pentru echipa under 19 a FC Barcelona, însă, conform noii înţelegeri, el ar urma să fie promovat la echipa B a grupării catalane, din sezonul viitor.

 

News.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *