Skip to content
Politică

”Este expresia perfectă a înapoierii PSD!”. Turcan îl pune la zid pe Tudose

facebook.com

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, miercuri, pe pagina personală de Facebook a postat un mesaj în care aduce critici dure la adresa premierului Mihai Tudose.

Citiți și Tudose continuă atacul asupra băncilor: Pe lângă voi, Terente era copil!

„Mihai Tudose este expresia perfectă a înapoierii PSD în materie de economie. Numai PSD mai putea da un asemenea premier în 2017. Nicio explicaţie coerentă, nicio viziune, nicio investiţie! Doar declaraţii grobiene în cascadă menite, de fapt, să creeze vinovaţi pentru eşecul guvernării PSD ALDE. Nimic bun nu poate veni în materie de economie de la un premier lipsit de viziune, un şef de partid speriat de justiţie, un aliat care îşi vinde toţi apropiaţii pentru a se menţine la putere. Ce zice ‘omul de afaceri’ Tăriceanu de primitivismul şefului Guvernului?”, a scris miercuri, Raluca Turcan, pe pagina sa de Facebook.

Mai mult, Raluca Turcan este sceptică privind informatizarea administraţiei publice.

„Să nu uitam că Tudose a fost ministru al economiei. România a avut un ministru al economiei fără card bancar!!! Cum o să facă Tudose PSD informatizarea administraţiei publice cu o asemenea abordare? PS. Când faci cumpărături cu cardul, dincolo de uşurinţă, este implicită şi o anumită trasabilitate a veniturilor. Să fie oare declaraţia premierului un îndemn mascat către infractori să umble cu sacoşele de bani că altfel s-ar putea să aibă probleme?”, a mai spus Raluca Turcan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *