Skip to content
Politică

Este OFICIAL: Pe cine susţine ALDE pentru Primăria Sectorului 3 FOTO

De acum, este OFICIAL. Află pe cine susţine Alianţa Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) pentru Primăria Sectorului 3.

Într-un comunicat trimis, luni, PSnews.ro, partidul anunţă că, sâmbătă, Elena Petrescu (copreşedinte ALDE Sector 3 şi consilier local în primăria condusă de Robert Negoiţă) și-a prezentat intenția de a candida la funcția de primar sectorial.

Anunţul a fost făcut într-o întâlnire cu reprezentanții conducerii centrale a Alianței Liberalilor și Democraților, precum și a reprezentanților din secțiile de vot desemnate de ALDE Sector 3.

Evenimentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 26 martie a.c., la Academia de Arte și Muzică, din Sectorul 3, în prezența copreședintelui ALDE Călin Popescu-Tăriceanu, a președintelui executiv al ALDE senatorul Daniel Barbu, a secretarilor generali ai ALDE, senatorul Nicolae Nasta și deputatul Damian Florea, a purtătorului de cuvânt al ALDE Laura Chiriac, a vicepreședintelui ALDE Theodor Meleșcanu, a copreședintelui ALDE Sector 3 Cătălin Harnagea, precum și a secretarului general adjunct al ALDE Cristian Cosmin.

„Am convingerea că Elena Petrescu, împreună cu echipa de consilieri, va putea să facă o treabă bună, de care peste patru ani să nu ne fie câtuși de puțin rușine”, a declarat copreședintele ALDE Călin Popescu – Tăriceanu.

Mesajul Elenei Petrescu a fost: Împreună suntem o echipă frumoasă, de oameni simpli, de cetăţeni ai Sectorului 3 şi ne dorim cu toţii să avem parte de o viaţă curată în locul unde trăim, prin armonie, simplitate şi transparenţă. Nimic altceva”.

Evenimentul a fost moderat de senatorul Daniel Barbu, acesta declarându-se „optimist cu privire la rezultatele pe care le vom obține în iunie şi prezint toată aprecierea mea față de echipa filialei noastre, o echipă frumoasă şi omogenă. Urez succes doamnei Elena Petrescu, candidatul din partea ALDE pentru funcția de primar la ‎Sectorul 3”.

ALDE: Elena Petrescu si Calin Popescu Tariceanu
ALDE: Elena Petrescu si Calin Popescu Tariceanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *