Skip to content
Puterea Știrilor Video

Este Ponta mai frecventabil decât Dăncilă? Norica Nicolai (ALDE): În politica de la noi, cauza suferințelor noastre este comparația

psnews.ro

Invitată la emisiunea ”Puterea Știrilor”, Norica Nicolai, fost europarlamentar ALDE, a vorbit despre parteneriatul politic cu Pro România, precizând că în momentul de față este vorba doar despre o alianță electorală în vederea prezidențialelor.

Întrebată cu ce este Victor Ponta, președintele Pro România, mai frecventabil decât Viorica Dăncilă, în condițiile în care ALDE a ieșit de la guvernare, Norica Nicolai a evitat un răspuns direct, afirmând că ”în politica de la noi, cauza suferințelor noastre este comparația”.

”Toată lumea compară răul cel mai mare cu răul cel mai mic… Eu nu știu dacă sunt la fel de frecventabili sau la fel de nefrecventabili, dar pe mine nu mă interesează.

Pe mine mă interesează ca lucrurile să meargă în continuare într-o direcție pe care și-o doresc românii și pe care ne-o dorim și noi și mă interesează să-mi consolidez partidul într-o altfel de atitudine de abordare a lucrurilor. Pentru mine, principala problemă este conturarea identității partidului”, a spus fostul europarlamentar.

Norica Nicolai a mai precizat că, cel puțin până în acest moment, nu s-a discutat o alianță pe termen lung cu Pro România.

”Suntem într-o alianță electorală cu Pro România în momentul de față, care era absolut necesară pentru susținerea unui candidat independent. Dacă această alianță va continua și după alegeri încă nu am discutat”, a completat Nicolai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *