Skip to content
Politică

Este sau nu Liviu Dragnea omul binomului SRI-DNA?

Prezent duminică seara la emisiunea  “Punctul de intalnire”, moderata de Radu Tudor, la postul de televiziune Antena 3, coordonatorul politic al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea a lămurit problemele legate de lupta pentru șefia partidului și lămurește dacă este „omul binomului SRI-DNA”.

Întrebat despre informațiile care au apărut în spațiul public potrivit cărora între Liviu Dragnea și Rovana Plumb ar fi o competiție pentru funcția cea mai înaltă în partid, Dragnea a lămurit:

Nu am facut un asemenea anunt 9cum că și-ar dori șefia PSD, n.r). Eu am avut in ultima perioadă discutii cu foarte multi colegi. Ma intereseaza ca ceea ce am spus mai devreme sa nu se intample, adica o instabilitate a partidului. E nevoie urgenta de un plan de actiune concret. Sa nu uitam ca in toamna următoare toate partidele trebuie sa isi stabileasca candidatii pentru alegerile locale care reprezintă un moment politic foarte important, cu efecte la alegerile parlamentare care genereaza sau nu prezenta la guvernare a PSD-ului. PSD-ul este un partid care e obisnuit sa fie condus cu foarte multa rigoare, cu un plan de actiune foarte clar, sa stie care este linia si care sa dea speranta si un moral ridicat membrilor de partid. Asta trebuie sa se intample la Comitetul Executiv de saptamana viitoare.”,a declarat Dragnea.

Întrebat despre poziția pe care vrea sa o prezinte în fata colegilor la Comitet, Dragnea a promis să răspundă la această întrebare zilele următoare.

Eu raspunsul la aceasta intrebare si la solicitari venite din randul colegilor il voi da maine sau poimaine dupa ce imi voi finaliza analiza mea proprie pe care nu o fac singur. Cea mai mare greseală este sa faci o analiza singur.”, a punctat liderul PSD.

De asemenea, Dragnea a lămurit dacă există posibilitatea de a mai ocupa o funcție executivă în PSD, dată fiind situația juridică în care se află.

Daca o sa cer colegilor mei increderea pentru asa ceva va fi pentru o perioada limitata, adica pana la organizarea congresului.”, a răspuns Liviu Dragnea.

Cât despre competiția cu actualul președinte interimar al PSD, Rovana Plumb, social-democratul a declarat succint: „În discutiile din ultimele zile, nu e nimic spectaculos, este o competitie. Prin vot se stabileste. Nu e vorba de forta.”

Radu Tudor l-a întrebat în finalul emisiunii dacă este omul binomului SRI-DNA, întrebare la care Dragnea a răspuns subliniind că el a fost „ trimis in judecata de DNA”..

Imi pare rau de anumite reactii dupa o delcaratie f simplea de-a mea luni, pe scari la PSD. Au aparut niste reactii inimaginabile care m-au pus f serios pe ganduri. Iar aceasta (ca ar fi omul binomului, n.r) este o prostie. Mai spun inca o data, eu am fost trimis in judecata de DNA.”, a conchis Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *