Skip to content
Politică

Tăriceanu, despre Iohannis: e copia lui Băsescu, dar cu față umană

În cadrul unei conferințe de presă, la Sibiu, candidatul la președinție Călin Popescu Tăriceanu a transmis că este singurul care îl poate învinge pe Victor Ponta, în vreme ce despre Iohannis a declarat că este „o copie a lui Băsescu, dar cu față umană”.

„Ultimele sondaje arată că Ponta, care are avantajul de a fi și prim-ministru, are o poziție consolidată, el este clar favoritul pentru intrarea în turul doi, pe locul doi este până acum, Klaus Iohannis. Ceea ce se întâmplă cu Iohannis este o scădere rapidă de susținere, din cauza problemelor pe care le are cu Justiția, mă refer desigur la dosarul ANI și desigur că cetățenii își pierd încrederea. Nu numai cetățenii, dar chiar și proprii membri ai ACL”, a spus Tăriceanu.

„Am să vă spun că Iohannis, așa cum se prezintă în momentul de față, nu este decât un fel de copie a lui Băsescu, dar cu față umană. El asta reușește să fie prin tot ceea ce se întâmplă. Am făcut o analiză imediat după ce am lansat cererea de suspendare a președintelui. Iohannis a fost împins de Blaga imediat să declare că este împotrivă. El s-a raliat imediat punctului de vedere al PDL-ului, care îl domină”, a mai declarat Calin Popescu Tăriceanu. 

Totodată, Tăriceanu a transmis că PNL este complet șters, că Iohannis nu are pic de experiență, Blaga fiind cel care îl dirijează.

(…)„PNL-ul e complet șters, Iohannis nu are pic de experiență și Blaga e cel care îl dirijează. Asta este, din păcate, realitatea și nu o spun numai eu. S-a trezit până și Antonescu să spună că se uită la Iohannis și vede un candidat al PDL-ului”, a declarat președintele PLR Călin Popescu Tăriceanu. 

2 comentarii la “Tăriceanu, despre Iohannis: e copia lui Băsescu, dar cu față umană

  1. Nu stiu daca el sau altcineva a spus un adevar profund : liberalii sunt cu Tariceanu, penelistii sunt cu Iohannis ! Replica asta era buna de slogan de campanie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *