Skip to content
Sport

”Ești cea mai mare regină a dramelor!”. Kerber, mesaj incredibil pentru Andreescu. A clacat la finalul meciului

Bianca Andreescu a învins-o a doua oară în numai 6 zile pe Angelique Kerber. După finala de la Indian Wells, Bianca Andreescu a învins-o pe Angelique Kerber și în turul al treilea al turneului de la Miami, scor 6-4, 4-6, 6-1.

Vizibil afectată de această nouă înfrângere, Angelique Kerber i-a transmis Biancăi, la finalul partidei, în momentul în care cele două se salutau la fileu, că „este cea mai mare regină a dramelor”.

„Eşti cea mai mare regină a dramelor pe care o ştiu”, i-a transmis Kerber Biancăi Andreescu, chiar înainte să dea mâna cu arbitrul de scaun. Angelique Kerber a adoptat această atitudine după ce Bianca Andreescu a cerut, în timpul jocului, de trei ori intervenția fizioterapeutului. Deși părea că a ajuns la capătul puterilor, Bianca Andreescu a găsit resurse nebănuite, reușind până la urmă să câștige partida.

 Mai multe informaţii care circulă în presa străină spun că Bianca a avut obiceiul de a întârzia serviciul lui Kerber în momentele importante al meciului. De asemenea, un mic conflict între cele două jucătoare ar fi fost și la Indian Wells, când Bianca a fost acuzată că a lovit de mai multe ori spre corpul adversarei.
Întrebată la conferința de presă despre reacția lui Kerber de la finalul meciului, Bianca Andreescu a răspuns: „A spus ceva, dar nu sunt sigură ce. Nu am spus nimic, oricum, eu încerc să nu mă concentrez pe asta. Doar voi lăsa tenisul să vorbească pentru mine”.
Bianca pare de neoprit în această perioadă. Andreescu a ajuns la 10 victorii consecutiv în circuitul feminin, ea câștigând și turneul de la Indian Wells. Simona Halep s-a declarat și ea impresionată de forma arătată de Andreescu.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *