Skip to content
Sport

Ești în pană de idei? Iată câteva idei de cadouri care îi vor surprinde pe cei dragi FOTO

" "

Ești în pană de idei? Iată câteva idei de cadouri care îi vor lucrate manual care îi vor surprinde pe cei dragi FOTO

A început numărătoarea inversă așa că Iepurașul se pregătește de zor pentru a-i surprinde pe cei dragi cu cadouri inedite.

" "

La Bistrița, în centrul istoric, 40 de expozanți au venit cu fel de fel de produse care să îl inspire pe urechiat pentru cadoul perfect.
Iar oferta este variată: de la ii tradiționale sau pietre prețioase, până la ouă cu aroma de cafea, informează Știrileprotv.ro

 

61794729

Și pietrele prețioase sunt la mare căutare. „Mai adună din energiile negative, le împrăștie. Curăță mediul în care trăiește.”

Mai ales că prețul nu este chiar bătut în cuie. „Pentru dumneavoastră că sunteți primul client… 30 a fost, o las la 20. De la preț mai lăsăm că trebuie să lăsăm, ca să fie și clientul mulțumit.”

Fără îndoială, diversitatea de culoare și aromă de la standul de săpunuri naturale a atras atenția multora. Astfel de produse se vând cu 20 de lei, bucata.

„Aici sunt săpunuri medicinale pentru diverse afecțiuni: psoriaziz, dermatite, alergii. Calitățile lor cele mai importante sunt mirosul și aspectul. Ele sunt lucrate manual.”

" "

1 comentariu la “Ești în pană de idei? Iată câteva idei de cadouri care îi vor surprinde pe cei dragi FOTO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *