Skip to content
Politică

Ești nesimțit și arunci gunoi pe marginea șoselei? Poliția te găsește pe Facebook și te amendează

bucurestifm.ro

Ești nesimțit și arunci gunoi pe marginea șoselei? Poliția Locală te găsește pe Facebook și te amendează. Vedeți mai jos ce s-a întâmplat și cum a fost depistat vinovatul.

Un bărbat din judeţul Braşov, care a aruncat gunoiul provenit din construcţii pe marginea unui drum de la ieşirea din Făgăraş, a fost fotografiat de un localnic, iar poza a fost pusă pe Facebook. Poliţiştii locali l-au identificat pe cel care a lăsat deşeurile în drum şi l-au amendat, relatează Mediafax.

Un bărbat din Făgăraş a observat un şofer care arunca din maşină saci cu gunoi, pe marginea drumului. Revoltat de gestul persoanei care şi-a lăsat deşeurile în apropierea şoselei, acesta a postat numărul autoturismului pe Facebook, iar poliţiştii locali s-au autosesizat.

„Un cetăţean al oraşului a văzut când respectivul individ lăsa gunoiul acolo, la ieşirea din Făgăraş şi a postat numărul maşinii pe Facebook. Colegii mei l-au contactat pe respectivul cetăţean, acesta a recunoscut, i-a condus la faţa locului, a sunat la firma de salubritate, care s-a prezentat să ridice gunoiul şi s-a aplicat o sancţiune mai mică, tocmai pentru faptul că a recunoscut fapta şi a colaborat. Este un bărbat care avea o dubă”, a declarat pentru Mediafax Lucian Petri (directorul Poliţiei Locale Făgăraş).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *