Skip to content
Sport

Ești student chiriaș în București? Află cum poți primi bani lunar de la Primărie

ziarmm.ro

Ești student chiriaș în București? Află cum poți primi 500 de lei de la Primărie.

Astfel, studenții care stau cu chirie în București ar putea primi de la Primăria Municipiului București burse în valoare de 500 de lei pe lună, potrivit Libertatea.ro

În acest sens, Consiliul General al Municipiului București a aprobat marți inițierea programului „Parteneriat între generații în municipiul București”. Programul are ca scop sprijinirea studenților care stau cu chirie în București, prin oferirea unor burse în valoare de 500 de lei pe lună, pentru acoperirea sumei necesare plății cazării și întreținerii.
Însă, pentru a intra în posesia acestor burse, studenții trebuie să îndeplinească anumite condiții. Dacă tinerii stau în gazdă la bătrâni, aceștia trebuie să-i ajute la procurarea medicamentelor și, o dată pe săptămână, să îi ajute să se deplaseze la prieteni sau la un spectacol.

Mai mult, o altă modalitate prin care se pot califica în programul „Parteneriat între generații” și beneficia de bursa lunară este să facă meditații cu elevii din familia care nu au posibilitatea să achite cursuri suplimentare la limbi străine, calculator, română, matematică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *